Таліби / Підірвавши опору ЛЕП, таліби залишили без світла столицю ... - Таліби у президентському палаці кабула:

Таліби / Підірвавши опору ЛЕП, таліби залишили без світла столицю ... - Таліби у президентському палаці кабула:. Таліби взяли в облогу ключове місто на півні афганістану. Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. Таліби у президентському палаці кабула: Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Загалом протягом суботи, 14 серпня 2021 року, таліби заявили про захоплення дев'яти провінційних центрів в афганістані за добу.

Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. Новини від корреспондент.net у telegram. Загалом протягом суботи, 14 серпня 2021 року, таліби заявили про захоплення дев'яти провінційних центрів в афганістані за добу.

Таліби захопили парламент Афганістану і зняли прапор ...
Таліби захопили парламент Афганістану і зняли прапор ... from images.unian.net
Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Що буде після перемоги талібів? Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди?

За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні.

Таліби почали наступ на столицю афганістану. Що буде після перемоги талібів? Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. У 2003 році оон визнала талібан. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Наступною їхньою ціллю стане середня азія, а там не тільки готові режими для падіння у майже всіх середньоазіатських. 3.3.2 role of the pakistani military.

Також таліби повідомили, що взяли під контроль президентський палац афганістану. Що буде після перемоги талібів? На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей.

Таліби взяли ще чотири міста в Афганістані і йдуть на ...
Таліби взяли ще чотири міста в Афганістані і йдуть на ... from www.dsnews.ua
За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні. Загалом протягом суботи, 14 серпня 2021 року, таліби заявили про захоплення дев'яти провінційних центрів в афганістані за добу. Новини від корреспондент.net у telegram. Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. У 2003 році оон визнала талібан.

Таліби у президентському палаці кабула:

Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. Таліби почали наступ на столицю афганістану. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Таліби вирішили продемонструвати нам свою міць, виставивши по обидва боки дороги шеренги добре озброєних. 3.3.2 role of the pakistani military. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні.

Про це повідомляє al arabiya, передає унн. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Таліби вирішили продемонструвати нам свою міць, виставивши по обидва боки дороги шеренги добре озброєних. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула.

Таліби заявили про «закінчення війни» в Афганістані - Главком
Таліби заявили про «закінчення війни» в Афганістані - Главком from glavcom.ua
Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. Таліби почали наступ на столицю афганістану. 3.3.1 afghanistan during taliban rule. Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Наприклад, таліби шанували культ святих, чиї могили були місцями паломництва для пуштунів, тоді як ваххабіти вважали цей культ проявом багатобожжя і іноді навіть руйнували поховання. Наступною їхньою ціллю стане середня азія, а там не тільки готові режими для падіння у майже всіх середньоазіатських. Про це повідомляє al arabiya, передає унн.

Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія.

Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. 3.3.2 role of the pakistani military. Новини від корреспондент.net у telegram. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama